Op 12 augustus 2014 heeft de Eneco Tour als vertrekpunt Waalwijk en als aankomstpunt Vlijmen. Rondom dit evenement hebben we besloten een aantal wieler wensen/ dromen in vervulling te brengen. Alle wielerfans uit de regio kunnen vanaf 28 juli hun wens of droom kenbaar stellen via social media middels een speciale hashtag, welke ik u later zal bevestigen. Het opgeven van een droom voor een andere wielerfan mag natuurlijk ook. Hierop verwachten we een groot respons. Vanuit de organisatie zijn we echter ook benieuwd naar de regionale verhalen achter de wielrenners en de totstandkoming van dergelijke dromen. Om deze reden stuur ik u deze e-mail.

Waar ik naar op zoek ben is een persoon uit uw wielerclub, waarvan u allen denkt dat hij of zij de aangewezen persoon is om een wieler droom of wens voor in te dienen. U kunt deze droom bij mij kenbaar stellen met een korte toelichting waarom deze droom voor deze persoon, volgens uw comité, in vervulling moet worden gebracht. Uiteindelijk zullen we ook uit uw regio de meest originele of mooie droom in vervulling brengen.

De invulling van de droom of wens mag u zelf verzinnen. Dit kan bijvoorbeeld een gesigneerd shirt zijn, een stukje fietsen met een bekende wielrenner, een vip arrangement tijdens de tour, het meerijden in een auto tijdens de tour, kortom vrijwel alles is mogelijk.

Ik ben erg benieuwd naar uw reactie. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u mij gerust bellen op onderstaand telefoonnummer. Alle andere leden van de Wielerclub B.O.S. Elshout mogen natuurlijk ook hun dromen kenbaar stellen. De hashtag hiervoor zal ik u later toesturen.