We willen graag weten wie er mee doet aan de clubkampioenschappen op zaterdag 14 juni.
Deze worden als vanouds gehouden op het wielerbaantje in Nieuwkuijk. Op zaterdag beginnen we met een tijdrit over twee ronden gevolgd door een wedstrijd over 60 minuten en twee ronden.
De aanvang van de tijdrit is 13.30 uur.

Op zondag verzamelen we om 12.00 uur bij Paul . Na de koffie stappen we op de fiets om alles bij elkaar een kleine 10 kilometer af te leggen. Dus voor iedereen goed te doen. Na afloop verzamelen we bij ???? voor een hapje en een drankje. De locatie wordt tzt bekend gemaakt. Iedereen mag een introducee meebrengen. Voor de leden is deze dag gratis. De kosten voor de introducee bedragen 15 euro. Jullie worden verzocht het bedrag van 15 euro voor 10 juni over te maken op rekening nummer 1044.27.264 tnv Wielerclub BOS onder vermelding van je naam.

Ook leden die niet deelnemen aan de clubkampioenschappen op zaterdag zijn natuurlijk welkom op de zondag.

Om de organisatie voor zaterdag en zondag goed te laten verlopen willen we natuurlijk graag weten wie er deelneemt aan de activiteiten.

Wij verzoeken jullie dan ook om onderstaande vragen te beantwoorden en voor 10 juni terug te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Neemt deel aan de clubkampioenschappen op zaterdag, naam:

Neemt deel aan de activiteit op zondag met ........... personen

Hebben we voor 10 juni geen reactie ontvangen dan nemen wij aan dat je niet deelneemt aan de activiteit op zondag.

Zijn er nog leden die statafels hebben en ter beschikking willen stellen voor de activiteit op zondag dan horen we dat graag.

Met vriendelijke groeten, Fer, Jan, Hans en Theo