De start was nat waardoor dit het uiterste vraagt van: mens en materiaal. Maar niet van het moraal.

IMG 3091 copy
We vertrekken exact 8 uur volgens afspraak. Tot ziens Egmond, op naar Den Oever. Net voor de eerste stop ook nog een buitje maar we gaan voort. De tour wacht op niemand.
In de buurt van Castricum zijn de duinen het mooist van Nederland maar toen hadden we Schoorl nog niet gezien. Dus kortom weer genoeg te zien.

IMG 3097 copy

En dan de eerste stop tussen de vissersnetten in den Oever, prima. Hans Theo en Margo wat een soineerTeam. Lekker hoor die Dijkertjes en Carimello's.

IMG 3108 copy

We vertrekken naar de Afsluitdijk en spreken af dat we bij dhr Lely op de foto gaan met het maasdijks dijkertje en daar onze song ten gehore zullen brengen op de melodie van: "we gaan naar Zandvoort al aan de zee." Dit lied idee komt van de plaats anna paloma blanka u wel bekend van George Baker.
De wind staat perfect voor de afsluitdijk maar is dit mooi? Wel een afvink moment voor de meeste renners. "Afsluitdijk gehad 2015".

IMG 3116 copy

IMG 3127 copy
Door naar Harlingen tussen de schapen door buiten de dijk over een zeer schuin talud, het lijkt wel baanrennen.

IMG 3153 copy

IMG 3162 copy
Door naar Dokkum nog een schaap gered en gelukkig veel wind mee om 17.00 uur na 187 km in Dokkum aangekomen. Dus een mooie etappe.

Drs H (heen en weer)

IMG 3160 copy

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen