Zo het kan beginnen!
dag 1 7 uur 's morgens Jan en Gerrit zijn er als eerste. De broodjes waren nog te warm om ingepakt te worden dus dat was in Elshout hun eerste klus. Auto laden en op naar de BOS paal voor vertrek om precies 8 uur. Het weer is perfect, en erg leuk dat er diverse Bos leden zijn om ons uit te zwaaien (incl de voorzitter).

IMG 2926

Via het halve zolenpad naar Tilburg helaas wat stoplichten maar dan houden we het tempo mooi laag.
Goirle door en op naar Alphen, wat een mooie bossen hier in Brabant. Bij Chaam een paar zandpaden maar we gaan door, dit wisten we al als je Lf route gaat volgen.
Eerste Stop in Ulvenhout. Busje klaar Theo Hans en Margo hadden de catering perfect voorbereid, alleen alles wat we van de bakker gingen proeven moest worden opgeteld ivm de bestelling voor morgen. De caramello's met walnoot en trouwens de rest was ook niet te versmaden. We kiezen morgen wel tijdens de lunch. De schattingen lopen uiteen, van 4 tot 7 kg gewicht toename over 7 dagen 3x catering per dag.IMG 2967
Via rijsbergen naar Bergen op zoom hoezo Nederland vlak. Daarna komt er toch een bol windje vanuit Vlissingen onze kant op, dus opletten met krachten verspillen.

IMG 3009
\We komen in Vlissingen aan om 17.30 uur alwaar Michiel ons staat op te wachten.
En weer een volgende verrassing, onze tassen staan al op de hotelkamer. Wat een super service, als we hier maar niet aan gewent raken.

Schermafbeelding 2015 06 17 om 18.20.00

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen