Beste B.O.S. leden,
De jaarlijkse BOS cross wordt dit jaar gehouden op zondag 19 maart.
Er is dit jaar geen uitwijkmogelijkheid naar een andere datum bij slecht weer.
Mocht de cross worden afgelast dan krijgen jullie daarvan op 18 maart bericht.

Het parcours ligt ten oosten van het Lido naast het Drongelens kanaal. Parkeren kan naast het Drongelens kanaal.
Zowel de wedstrijd voor de jeugd als voor de senioren vindt op19 maart plaats. Om 9 uur wordt er gestart met de jeugd voor een wedstrijd over 20 minuten en 1 ronde.
Om 10 uur gevolgd door de senioren voor een wedstrijd van 40 minuten en 2 ronden.

Alle kinderen, tot en met een leeftijd van 15 jaar, van leden mogen meedoen aan de wedstrijd voor de jeugd. Ook mogen alle deelnemers aan de wedstrijd voor de jeugd een introducee meebrengen.
Zijn er slechts enkele jeugdleden die mee willen doen dan starten deze ook om 10 uur voor hun wedstrijd over 20 minuten. Jullie krijgen daar dan op 19 maart bericht over.

LET OP!!!! Voor de wedstrijd voor de jeugd dient men zich wel aan te melden voor 1 maart. Ook doorgeven of je een introducee meebrengt . Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Voor de wedstrijd voor de senioren mogen ook alle huisgenoten vanaf 16 jaar meedoen.
Graag zien we jullie aan de start op zondag 19 maart .
Met vriendelijke groeten,
De cross commissie